Meny

Vi söker ny medarbetare!

03 oktober 2019 10:13

Ekonom till TBAB!


Genom miljömedvetna och skräddarsydda erbjudanden, av såväl infrastruktur, tjänster som lösningar för el, fjärrvärme, IT, kommunikation och bostäder gör vi det attraktivt att leva, bo och verka i Tidaholms kommun. Vi bygger vår framgång genom Närhet, Omtanke och Kvalité.


Tänk dig att du arbetar sida vid sida med några av energi och bostadsbranschens vassaste och mest kreativa hjärnor och utvecklar alla våra verksamheter, men även att du bidrar till ett hållbart Tidaholm.
Vi har ett mycket stort fokus på miljön men också på nytänkande och utvecklande av vår personal och våra verksamheter. Vi kommer förändra samhället i framtiden!


Din roll som Ekonom hos oss på Tidaholms Bostads AB innebär att Du kommer att vara en del i vårt team och arbeta med att utveckla dina arbetsområden. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med oss i en utvecklande bransch med möjlighet att anpassa din roll efter dina styrkor.
Du kommer att arbeta ihop med våra fantastiska medarbetare och stärka upp teamet med ditt kunnande.


Som ekonom hos oss kommer några av dina huvudsakliga ansvarsområden att inkludera


• Ansvar för ekonomiska rapporter och statistik till myndigheter mm.
• Löpande redovisning för hela koncernen
• Månads kvartals och årsbokslut, budget och budgetuppföljning samt årsredovisning och deklarationer


För denna tjänst behöver du:
Utbildning och/eller kompetens inom ekonomi. Det är viktigt att du är genuint intresserad av ditt arbete och av bostadsbransc hen . I din roll finns utrymme och förväntningar på utveckling så det är bra om du är hungrig på det. Några års erfarenhet av att arbeta med ekonomi i bostadsbranschen är helt klart meriterande. Har du erfarenhet från energibranschen är det ännu ett plus.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då du kommer att vara en viktig person för alla våra verksamheter. Vi söker en person som är ansvarstagande, positiv, driven och har ett gott ordningssinne. Som gör det lilla extra, brinner för sitt arbete och gillar att ha kul på jobbet.


Upplysningar om tjänsten
Tjänstens omfattning är 100 % tillsvidare. Tjänsten lyder under Branschavtal med Fastigo. Ansökningshandlingar mailas till
linda.goransson@tidaholm.se


Har du frågor om tjänsten tveka inte att höra av dig!
Fastighetschef, Mikael Nyström, 0502-60 65 57, mikael.nystrom@tidaholm.se


Välkommen med din ansökan senast den 21 oktober, vi har en löpande urvalsprocess så dröj därför inte med din ansökan! Intervjuer planerar vi att hålla den 23/10.