Meny

Vi söker ny medarbetare!

28 februari 2019 12:52

Är du vår nya fastighetsskötare?

 

Tidaholms Energi-koncernen fixar skräddarsydda och prisvärda erbjudanden, av såväl infrastruktur, tjänster och lösningar för el, fjärrvärme, stadsnät och bostäder, bidrar vi till att göra det attraktivt att bo och verka i Tidaholms kommun.

 

Vi kan erbjuda dig!

Ett kanonjobb som innehåller problemlösning, samarbete, tekniska utmaningar, fantastiska arbetskamrater, massor med kundkontakter och mycket mycket mera. Med andra ord ett riktigt spännande och utvecklande jobb.

 

Din huvuduppgift kommer att vara ansvarig för den tekniska förvaltningen av alla våra hus.

§Inre och yttre fastighetsskötsel
§Snöröjning
§Mindre reparationer av fastigheterna
§Viss skötsel av grönytor
§Beredskap

Du kommer att ingår i fastighetsavdelningen, de som fixar alla våra tekniska projekt. Vi har stora ombyggnadsplaner under de närmaste åren och behöver utöka vår personalstyrka, med kanske just dig!


Det är bra om du har med dig:
Några års erfarenhet av att arbeta inom fastighetsbranschen, alternativt någon annan arbetslivserfarenhet med inriktning teknik, ledarskap. Det är bra om du är driven, självständig, stresstålig, strukturerad och har ett gott ordningssinne. En god förmåga att samarbeta och att knyta kontakter är väldigt viktigt. Vi jobbar ständigt med energieffektivisering så kunskap/intresse inom styr och reglerteknik för värme och ventilation är meriterande. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper!

Upplysningar om tjänsten

Tjänsten kommer att innehålla ansvar för våra fastigheter, tekniskförvaltning, arbetsledning, planering, projektledning, fastighetsservice mm. Tjänstens omfattning är 100 %. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansökningshandlingar mailas till mikael.nystrom@tidaholm.se

 

Har du frågor om tjänsten tveka inte att höra av dig!

Fastighetschef, Mikael Nyström, 0502-60 65 57, mikael.nystrom@tidaholm.se

Välkommen med din ansökan senast den 24 Mars, vi har en löpande urvalsprocess så dröj därför inte med din ansökan!